beats by dre cheap

do privatne partije u vidu autenticnog id entiteta (privatna poruka)

skoro svakoga dana ali sasvim sigurno ne u svakom trenutku ipak cesto pomislim kako od kolijevke pa do groba najljepsa je kolijevka. od prvog kmeka do posljednjeg strmeka covjek bi pomislio da se konstantno ide nagore, ocekivanje je sve vise, mogucnosti su brojne staze su mnoge a put je samo jedan i svako luta, mnogi i zalutaju, neki se stignu i zauvijek izgubiti.
a onda se pocne smanjivati broj staza i put se suzava, ravnice posataju uzbrdice i sve skupa je zamornije, napornije, dosadnije i nimalo zabavnije. uzitaka je za one koji ih traze sve manje i tako dalje.

sve cesce pomisljam da se nista nagore ne mnijenja, nuzno, samo po sebi, vec da samo sve u nama i oko nas postaje drugacije, drugacijost je proporiconalna datoj i/ili razvijenoj autenticnosti doticnog ili doticne ili doticnih.

ako je samo jedna voznja, jedna trka, pred nama, nema tu neke velike, narocito ne pametne, taktike, a kamoli strategije. jer namanje je pametan onaj ko misli da je pametan, ili jos bolje - kako je pametan. a opste je poznato da je svako najpametniji netom prije posljednjeg daha.
a nadajmo se da je prosla faza: ne mogu ono sto moram - moram ono sto ne smijem, a i ako nije - steta nije.

moglo bi se nastaviti

otto dix, ellis

BLOG ZA PAMETNE i one koji ce to tek postati :)
http://kolporter.blogger.ba
18/04/2013 02:02